De Eijktest

De Eijktest

Ons leven bestaat uit keuzes, sommige maken wij zelf, sommige maken anderen voor ons. Onze eigen keuzes kúnnen wij bewust maken. Om dat op alle terreinen van uw leven te doen zijn de Eijktesten© ontwikkeld, de effectiviteit van uw tijdsbesteding wordt gemeten. De testen kunt u gratis doen en uw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gedeeld als u dat wilt. De Eijktesten© maken uw keuzes en de gevolgen ervan meetbaar.

De basistesttest op maat en evaluatietest kunt u via deze pagina doen. Met de ‘ik ben…’ programma’s werkt u daarbij aan samen gemaakte keuzes en doelen.

Welke Eijktest© wilt u doen?

  • De basis Eijktest geeft u inzicht. Aan de hand van 13 hoofdthema’s uit uw leven meet u hoeveel tijd u per week aan elk thema besteedt. De testscore geeft een indicatie van wat vandaag de waarde van elk levensthema voor u is.
  • Met de Eijktest op maat kiest u het onderwerp dat u vandaag gaat ontwikkelen, zowel wat u gaat doen als waarover u na gaat denken.
  • Met de evaluatie Eijktest meet u de effectiviteit van uw acties.

Door de test op maat en evaluatietest regelmatig te doen leeft u bewuster en effectiever in alles wat u doet en alles wat u denkt.

Met de uitslag van de basistest kunt u direct zelf aan de slag of neem contact op voor een programma op maat.